سیلیکون - سودپرک

سودپرک و 27* کاربرد آن در صنعت های مختلف

سودپرک هگزاچم یک ماده جامد سفید رنگ با دمای ذوب 1390 درجه سانتیگراد و چگالی 2.13. این ماده بسیار خورنده است و هنگام استفاده از آن باید نکات ایمنی را رعایت کرد. لازم به ذکر است که این ماده مواد هوا را جذب می‌کند.  یک ماده قلیایی رنگ سفید به شکل پرک است. نام دیگر این ماده هیدروکسید سدیم است. درصد خلوص این ماده در بسته های یک کیلویی و کیسه های پلی اتیلن 25 کیلویی 98-99% می‌باشد. بر اساس خواسته مشتری قابل ارسال می‌باشد. در ادامه مقاله به برسی این ماده و سیلیکون امولشن hexachem می‌پردازیم.

فهرست عناوین

خواص فیزیکی و شیمیایی سود پراک چیست و ویژگی های آن چه می‌باشد؟

سود پرک به روش های تولید می‌شود که عبارتند از:

کاربرد های این ماده و در چه مواردی در صنعت استفاده می‌شود:

کاربرد در صنعت کاغذ، صنعت نفت و مصارف خانگی و غیره

سود پرک برای تمیزی کف و سطح، فیلتر هود

توضیحاتی در رابطه با سلیکون امولشن و معرفی آن

نتیجه گیری درباره سلیکون امولشن و ماده سود پراک

سوالات متداول کاربران درباره محصولات و اطلاعات آن

فهرست تصاویر

شکل 1سیلیکون

شکل 2امولسیون

شکل 3سود سوزآور

خواص فیزیکی و شیمیایی سودپرک چیست و ویژگی های آن چه می‌باشد؟

این ماده که با نام های دیگر مانند سود سوزآور، ، سدیم هیدروکسید و … شناخته می‌شود. فرمول شیمیایی آن NaOH باشد. سود پرک سفید رنگ است و به تکه هایی به راحتی در آب حل می‌شود. حتی می‌تواند رطوبت هوا را سریع به خود جذب کند. از نظر اسیدی، ماده ای با خاصیت قلیایی قوی است. قلیایی بودن این ماده است که باعث استفاده از آن در بسیاری از بخش های صنعتی استفاده می‌شود. سود پراک بویی ندارد و به شدت خورنده است. برای اطلاعات بیشتر درباره این ماده و سیلیکون امولشن در ادامه مطالب با ما همراه باشید.

عنوان سودپرک
نویسنده زهرا پسته
دپارتمان اوج شید
تعداد کلمه 1543 کلمه
زمان مطالعه 15 دقیقه

سود پرک به روش های تولید می‌شود که عبارتند از:

1-الکترولیز محلو کلرید سدیم: بیشترین میز‌ان سود پرک از طریق فرآیند الکترولیز محلول های کلرید سدیم در آن. در فرآیند سلول جیوه جریانی از جیوه به عنوان کاتد استفاده می‌شود و آمالگام سدیم حاصل با آب ترکیب می‌شود. هیدروکسید سدیم تولید می‌کند و در فرآیند تولید دیافراگمی‌، الکترولیت از آند به کاتد و دیافراگم حرکت می‌کند.  در هر دو روند، گاز کلر و گاز هیدروژن علاوه بر سود پرک تولید می‌شود. برای اطلاع درباره سیلیکون امولشن مقالات سایت hexachem را دنبال کنید.

2-فرآیند سودا آهک: فرآیند دیگری برای تولید خاکستر سودا، سودا آهک است. که در آن هیدروکسید کلسیم با کربنات سدیم واکنش داده و به خاک سودا تبدیل می‌شود.

کاربرد های این ماده و در چه مواردی در صنعت استفاده می‌شود:

  1. کاربردهای سودا برای استفاده از خنثی سازی و تنظیم ph استفاده می‌شود.
    به عنوان یک ماده اساسی در تولید مواد شیمیایی.
  2. تولید مقوا و کاغذ.
  3. تولید ابریشم مصنوعی
  4. در تولید صنایع رنگ و رنگرزی.
  5. مایع نفت و گاز و پتروشیمی‌.
  6. صنعت سرامیک
  7. صنایع لبنی.
  8. سودپرک قابل استفاده در تولید پنبه
  9. بازیافت پلاستیک
  10. رنگ آمیزی سبزیجات
  11. صنعت نساجی.
  12. صنایع کنسرو، غذا و شیر.
  13. صنایع داروسازی و الکل.
  14. صنعت آرایشی و بهداشتی.
  15. نوشیدنی غیر الکلی
  16. صنایع قند.
  17. صنایع چرم و نساجی.
  18. فلزات صنعتی.
  19. صنایع نظامی‌
  20. خنثی سازی اسید و باتری.
  21. تولید کننده.
  22. برای تلخ کردن زیتون.
  23. از خاکستر سودا در استفاده از اسیدهای ناشناخته در تیتراسیون.
  24. سود پراک در ساخت رزین های آپوکسی.
  25. سود پراک در تولید داروهای ضد انعقاد.
  26. در تولید پیل سوختی.
  27. در صنعت آب و برای کاهش اسیدیته آب.

مطالعه مقاله قبلی : سیلیکون امولشن و عوامل پایداری آن

شکل 1سیلیکون

کاربرد در صنعت کاغذ، صنعت نفت و مصارف خانگی و غیره

سود پراک در صنایع بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. سود پرک صنعت کاغذ بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد، معمولاً 25 درصد سود پرک در این صنعت مصرف می‌شود. سود پرک از قرن ها قبل به منظور مورد استفاده قرار گرفتن است. مصریان از خاکستر سودا همراه با گیاه خاکستر برای تهیه آب قلیایی استفاده می‌کنند. در صنعت نفت و ازستر سودا برای حذف ترکیبات اسیدی از گازای سوختی قبل از ورود به محیط استفاده می‌شود. به عنوان مثال با سوزاندن سوخت های فسیلی گازهایی تولید می‌شود که دارای مقدار قابل توجهی از اکسید گوگرد هستند. اکسیدهای گوگرد را می‌توان با گازی سوختی با استفاده از محلول بی کربنات سدیم حذف کرد.
سودپرک به صورت مایع نیز بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. این محصول می‌‌تواند برای محیط ‌ها و سیستم‌های کروماتوگرافی استفاده از شی باشد. نظافت این محیط با استفاده از صابون مایع دارای هزینه کم، کارایی خوب و سهولت در تشخیص و شناسایی است.

سود پرک در مصارف خانگی کاربرد فراوانی دارد و در محلول های لوله بازکنی و محلول های سفید کننده نیز استفاده می‌شود.
در صنعت چرم سازی برای از بین بردن مو و پوست استفاده می‌شود.
در صنایع مربوط به فیلتر آب برای جداسایی فلزات سنگین و همچنین تنظیم اسیدیته آب کاربرد دارد.
سودا پراک در صنایع نساجی، نفت و گاز ، پتروشیمی‌ و آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد.

Sodpark و سیلیکون امولشن هگزاچم با قیمت معقول و مناسب آماده ارائه به مشتریان می‌باشد.

محصول - سودپرک

محصول سیلیکون – سودپرک – هگزاچم

شکل 1سیلیکون

سود پرک برای تمیزی کف و سطح، فیلتر هود

برای پاک کردن داخل سینک و یا باز کردن فاضلاب صنعتی و ساختمانی مناسب است. مقداری از را بریزید و سپس آن را با آب گرم مخلوط کنید تا چربی به دست آمده کاملا پاک شود.   زمان استفاده لازم است از دستکش استفاده کنید. برای تمیزی کف پارکینگ و سالن ها نیز مناسب است.  برای تمیز کردن فیلتر هود : مناسب برای فیلتر هود استیل برای تمیز کردن و چربی زدایی. فیلتر را باز کرده و در ظرف فلزی قرار دهید و مخلوط جوش شیرین و آب داغ را اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه آبکشی کنید. دستکش ضروری است.

سودپرک برای رفع تلخی زیتون: یکی از کاربردهای آن رفع تلخی زیتون و جدا کردن روغن آن است.

کاربرد سودپراک در صنایع غذایی : در صنایع غذایی در کارخانه های لبنیات. آب میوه و نوشابه، روغن و بسیار موثر است. همچنین در صنعت کاغذ برای جداسازی الیاف و تنظیم pH و سفید کردن کاغذ بازیافتی بسیار موثر است. در حالی که نقش کلیدی در فرآیند خمیرسازی دارد.

شکل 2امولسیون

توضیحاتی در رابطه با سیلیکون امولشن و معرفی آن

سلیکون امولشن پلیمر مصنوعی است . معمولا زمانی که می‌خواهیم پلاستیک تولید کنیم، به جای استفاده از ترکیب کربن، از ترکیب متفاوت دیگری به نام سیلیکون استفاده می‌کنیم و به طور اتفاقی می‌توان سیلیکون ها را به دست آورد. در کل از آنجایی که سیلیکون ها در برابر بسیاری از مواد شیمیایی و دمای بالا خیلی بادوام و مقاوم هستند. در صنایع مختلفی مانند صنایع الکترونیک و حرارتی، پخت و پز و ساخت چسب کاربرد دارند. آنها در خودروسازی، ساخت و ساز، نساجی، آرایشی و بهداشتی و بسیاری از صنایع دیگر استفاده می‌شوند.

امولسیون- سودپرک

امولسیون- سودپرک – هگزاچم

شکل 2امولسیون

چگونه از سودپرک نگهداری کنیم و بسته بندی آن چگونه است؟

این ماده ای است که در آب حل می‌شود و با رطوبت هوا و دی اکسید کربن در تماس با هوا ترکیب می‌شود. با اسیدها واکنش می‌دهد و هنگام ترکیب با آب و اسید گرمای زیادی از خود می‌دهد.
بسته بندی Sod Perak: در کیسه های دو جداره پلی اتیلن و پروپیلن با درزهای مناسب بسته بندی. در کیسه های 25 کیلوگرمی‌ و بسته های یک کیلوگرمی‌ عرضه می‌شود و بنا به درخواست مشتری به صورت پالت و براده تحویل مشتری می‌شود.

شکل 3سود سوزآور

نتیجه گیری درباره سیلیکون امولشن و ماده سود پراک

اگر به دنبال خرید سود پراک هستید قطعا قیمت آن یکی از مهمترین فاکتورها برای شما خواهد بود. این ماده به دلیل استفاده زیاد طرفداران زیادی دارد. پس از آن مراکز عرضه مواد شیمیایی به فروش گسترده آن می‌پردازند. در این میان مرکز فروش هگزاچم با ارائه بهترین محصولات با بالاترین کیفیت توانسته رضایت مشتریان خود را جلب کند. با فروش مستقیم سود پراک توانست قیمت آن را تغییر داده و به نفع مصرف کننده نهایی عرضه کند. قیمت سودپرک در سایت hexachem رقابتی و مقرون به صرفه می‌باشد. شما می‌توانید این محصول را با بالاترین سطح کیفیت و بهترین قیمت خریداری نمایید.  با رعایت کلیه الزامات ایمنی و حمل و نقل. محصول خریداری شده شما را در اسرع وقت به دست شما خواهد رساند. شما می‌توانید با کارشناسان تجارت در این مرکز تماس بگیرید و یا از طریق سایت برای نرخ سود به صورت آنلاین اقدام کنید.

سیلیکون - سودپرک

سیلیکون – سودپرک- هگزاچم

شکل 3سود سوزآور

سوالات متداول کاربران درباره محصولات و اطلاعات آن

  • آیا سود پرک همان جوش شیرین است؟

بی کربنات سدیم – که با نام دیگر آن شناخته می‌شود. دارای فرمول شیمیایی NaHCO3 است. در ضمن به سود سوزآور سدیم هیدروکسید نیز گفته می‌شود و فرمول شیمی‌ایی آن NaOH است. نکته مهم این است که جوش شیرین غیر سمی ‌است در حالی که سود سوزآور سمی‌ است.

  • نام دیگر سود سوزآور چیست؟

Lay  نام دیگر آن است. هیدروکسید سدیم (NaOH)، همچنین به نام سود سوزآور یا لیمو، یک جامد کریستالی سفید خورنده است که حاوی کاتیون Na+ (سدیم) و آنیون OH- (هیدروکسید می‌باشد.

  • سیلیکون چیست؟

سیلیکون امولشن در واقع یکی از پرمصرف ترین انواع سیلیکون ها هستند. باید گفت که عموما همان روغن سیلیکونی است که در انواع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و … استفاده می‌شود و توانسته در صنایع مختلف پیشرفت زیادی داشته باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *