کاربرد سیلیکون امولشن در صنایع مختلف را با ما بشناسید.

کاربرد سیلیکون امولشن در صنایع مختلف هگزا شیمی


[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

چگونه

مواد ساخته شده از سیلیکون امولشن به ما کمک میدهند؟

کاربرد در ساخت لوازم آرایشی

_

مواد ساخته شده از سیلیکون امولشن در ساخت لوازم آرایشی بسیار کاربردی هستند که در ادامه با مطالعه این مقاله با این موضوع بیشتر اشنا می شوید.

  • تولید پماد
  • کرم و لوسیون‌های ضدخشکی پوست
  • داروهایی مخصوص ترک ها و خشکی های پوستی
  • کرم های دور چشم
  • نوع‌های مختلف از شیر پاک کن

کاربرد در صنایع خودرو

_

سیلیکون امولشن از مواد پرکاربرد در صنایع خودروسازی است. با خواندن این مقاله بهتر به این موضوع آگاهی پیدا میکنید.

  • کاربرد در صنایع لاستیک سازی
  • کاربرد در صنایع پولیش خودرو
  • افزایش طول عمر قطعات شده و جلوگیری از ترک‌خوردگی و پوسیدگی
  • تولید واکس‌های براق ‌کننده خودرو

سیلیکون امولوشن

و لوازم آرایشی

سیلیکون امولوشن

و صنایع کشاورزی

سیلیکون امولوشن

و داروسازی

موارد استفاده سیلیکون امولوشن

_
93%

استفاده در عایق ها

88%

استفاده در ساخت ظروف نگهداری غذا

96%

استفاده در چسب ها

91%

استفاده در واکس ها

کاربرد سیلیکون امولوشن

_

را در صنایع گوناگون به دلیل قیمت مناسب و کارآیی بالا می توان مشاهده کرد. پیش از پرداخت به کاربردهای سیلیکون امولشن بهتر است به کاربرد سیلیکون بپردازیم. سیلیکون ها زنجیره ای از آب و اکسیژن هستند که به صورت متناوب به هم متصل شده اند. سیلیکون ها به دلیل ترکیب بی خطرتر برای طبیعت و طرز استفاده ساده تر به یکی از بهترین جایگزین های پلاستیک ها تبدیل شده اند. از سیلیکون‌ها در موارد بسیاری استفاده می شود از جمله عایق‌ها، ظرف های نگهداری از مواد خوراکی، چسب‌ها، واکس‌ها و…

ویژگی های خاص و متمایز کننده در کاربرد سیلیکون امولشن ها

یکی از انوع سیلیکون ها که به صورت مایع وجود دارد، روغن های سیلیکونی یا سیلیکون امولشن ها هستند. این روغن به طور خاص مقاومت بسیار بالایی در برابر حرارت تا 250 درجه سانتی گراد را دارد. همچنین توان مقاومت در برابر الکتریسیته و بسیاری از اشعه های نوری و غیره را دارد. همچنین خاصیت ضدآب دارد و از فضاهای مرطوب تاثیری نمی گیرند. به دلیل همین خاصیت در صنایع مختلفی مثل لاستیک سازی، داروسازی، پولیش خودرو، نساجی و … کاربرد دارد. در  کاربرد سیلیکون امولسیون در مصارف روزمره  1 مشاهده می کنید.

  • کاربرد در صنایع لاستیک سازی
  • کاربرد در صنایع دارو سازی
  • کاربرد در صنایع پولیش خودرو
  • کاربرد در صنایع نساجی

چه مولفه هایی در ایجاد انواع سیلیکون امولسیون تاثیرگذار است؟

پیش از پرداختن به کاربرد سیلیکون امولشن در صنایع مختلف بهتر است به ساختار آن بپردازیم. سیلیکون امولشن درواقع ترکیب روغن و آب است. البته اینکه کدام نوع امولشن به دست بیاید ربطی به نسبت ترکیب این دو ماده ندارد. نکته تعیین کننده در شکل‌گیری نوعی از امولشن این است که چه نوع امولشن‌کننده‌ای در آن به کار رفته است. در حقیقت سیلیکون امولشن روغنی است که به صوت محلول در آب باشد. علت اینکه سیلیکون امولشن را فرمالیسیون می کنند این است که به صورت ساده به دست مصرف کننده برسد. به گونه ای که ماده امولسیون کننده بر روی ذرات سیلیکونی قرار می گیرد. این تاثیر مهمی در کاربرد سیلیکون امولشن دارد. این اتفاق تا جایی می‌افتد که بخش ضدآب امولسیون‌کننده به سیلیکون جذب می شود و بخش جاذب آب حل می‌شود.

با کابرد سیلیکون امولشن در صنایع مختلف آشنا شوید.
کابرد سیلیکون امولشن در صنایع مختلف
هگزا شیمی

کاربرد سیلیکون امولسیون در مصارف روزمره  1را مشاهده کنید

ویژگی های موثر در کاربرد سیلیکون امولشن چیست؟

کـاربرد سیلیـکون امولشن به دلایل مخـتلفی متنوع است. یکی از خواص مهم سیلیکون امولشن خاصیتی است که در روان کنندگی دارد. به دلـیل کشش سطـحی و نقـطه جـوش پـایینی که دارد به عـنوان آنتـی فـوم اسـتفاده مـی شود. بسیاری از صنایع در فرایند تولید خود هنگام چرخـش و هم زدن دچـار کـف هایی می شوند. یکی از موارد کاربردی سیلیکون امولشن در تولید این آنتی فوم ها است. آنتی فوم هایی که از این ماده تشکیل شده باشند کاربردی تر و بهتر هستند. همچنین همین نکته دلیلی است که به عنوان مخمر از این ماده در کارخانه های تولید دلستر استفاده شود. در ساخت دلستر نیز مقدار بالای فوم می تواند مشکل ساز باشد. بخش‌های مختلف تشکیل دهنده سیلیکون امولشن نه‌تنها با یکدیگر بلکه با سطوحی که روی آن قرار می‌گیرند واکنش نشان نمی‌دهند. به همین علت انتخابی بسیار مناسب برای سطوح هستند.

  • کاربرد در کارخانه تولید دلستر

از کاربرد سیلیکون امولشن در مصارف روزمره چه می دانید؟

یکی از انواع سیلیکون امولشن ها که به صورت روزمره از آن استفاده می کنیم سس مایونز است. در این ترکیب ماده ای که در آب محلول می شود سرکه است. مبنا در این ترکیب روغن های گیاهی هستند مثل روغن کنجد یا سویا. اما ترکیب امولشن کننده در این ترکیب زرده ی تخم مرغ است. نهایتا محلولی که به دست می آید امولشن w/o است. این یک کاربرد سیلیکون امولشن در یخچال خانه ی ما.

اما برای نوع دیگر سیلیکون امولشن می توان به شیر اشاره کرد. مولکول های چربی در واقع ماده ای است که در آب پراکنده می شود. اما ماده امولشن کننده در این ترکیب پروتئینی است که داخل آب قرار دارد. و در انتها حلال شدن آب منجربه شکل گیری امولشن o/w می شود. در کاربرد سیلیکون امولسیون در مصارف روزمره  2 مشاهده می کنید.

  • کاربرد در ساخت سس مایونز
  • داخل شیر موجود می باشد

همچنین این ماده در بسیاری از مواد غذایی یافت می شود از جمله:

  • روغن نارگیل
  • طعم دهنده های خوراکی
  • نگهدارنده های لبنیات
  • نگهدارنده های مرباجات
  • پکتین
  • صنایع غذایی و دارویی
  • کربنات کلسیم
  • صنایع پخت نان و کلوچه

کاربرد سیلیکون امولشن در مصارف روزمره را ببینید
کاربرد سیلیکون امولسیون در مصارف روزمره
هگزا شیمی

کاربرد سیلیکون امولسیون در مصارف روزمره  2را میبینید

silicone emulsion در ادوار مختلف تاریخ کاربرد داشته است؟

کاربرد سیلیکون امولشن به زمان ما محدود نمی شود. ماده سیلیکون یکی از یافتنی ترین عناصر در پوسته ی کره زمین است. به دلیل فراوانی این ماده کاربردهای بسیاری از این عنصر یافت شده است. این علتی برای مقروه به صرفه بودن این ماده در صنایع مختلف نیز می باشد. در طول تاریخ در کاربری های بسیاری از این ماده استفاده می شده است. تمدن های اولیه خصوصا مصر باستان و تمدن فنیقی شیشه هایی با موادی با محتوای سیلیکات می ساختند. همچنین در ساخت زیور و آلات زینتی و کوزه ها از این ماده استفاده می شده است. دیگر بهره ای که از این ماده می برده اند در ملات مورد نیاز ساخت بنا ها بوده است. این خود دلیل است که کاربرد بالای سیلیکون در دوره های مختلف تاریخ را بیان می کند.

  • داخل پوسته زمین موجود میباشد
  • کاربرد در ساخت شیشه
  • ساخت زیور آلات زینتی و کوزه ها
  • کاربرد در ملات برای ساخت بنا

چرا سیلیکون امولسیون در صنایع متنوع و گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد؟

کاربرد سیلیکون امولشن در صنایع مختلف دیده می شود. اما علت آن چیست؟ سیلیکون امولشن ها بسیار مقاوم، با دوام و بی خطر هستند. هماطور که گفته شد این باعث می شود در مصارف صنعتی بسیار پرکاربرد باشند. در مصارف مختلفی مثل آنتی استاتیک ها، جلادهنده ها، عایق های محافظتی در برابر حرارت کاربرد دارند. غلظت بالا در ساخت سیلیکون حتی به صورت جامد ریشه در مسائل مربوط به حمل و نقل دارد. این ماده بایستی زمانی که به دست مصرف کننده رسید با آب رقیق شود و سپس استفاده شود.

  • کاربرد در ساخت آنتی استاتیک ها
  • کاربرد در ساخت جلادهنده ها
  • کاربرد در ساخت عایق های محافظتی
سیلیکون امولشن در صنایع داروسازی و پزشکی چه کاربردی دارد؟

کاربرد سیلیکون امولشن در پزشکی هم دیده می شود. در جراحی چشم متخصصین چشم سیلیکون امولشن را در جایگاه مایع زجاجی به کار می گیرند. از طرفی این ماده به دلیل خواصی که دارد از بروز لخته جلوگیری می کند. بنابرین در بسیاری از جراحی ها، پانسمان ها و… کاربرد مهمی دارد. همچنین برای چرب کردن آلات مخصوص پزشکی برای روغن کاری کاربرد دارد.

در صنعت ساخت دارو برای تولید داروهایی که نفخ معده و دستگاه گوارش را از بین می برد از این ماده استفاده می شود. داروهایی که با استفاده از این ماده تولید می شوند به طور کل هزینه مقرون به صرفه تری دارند.

  • روغن نارگیل
  • طعم دهنده های خوراکی
  • نگهدارنده های لبنیات
  • نگهدارنده های مرباجات
سیلیکون امولشن در تولید لوازم آرایشی بهداشتی به چه صورت استفاده می شود؟

کاربرد سیلیکون امولشن در تولید لوازم آرایشی و بهداشتی هم دیده می شود. آب گریز بودن سیلیکون امولشن یکی از دلایل محبوب بودن این ماده در صنایع مختلف است. ازجمله در صنعت داروسازی و تولید لوازم آرایشی و بهداشتی جهت تولید پماد، کرم و لوسیون‌های ضدخشکی پوست کاربرد دارد. بنابراین در ترکیب داروهایی که مخصوص ترک ها و خشکی های پوستی است مفید فایده است. علاوه بر این به دلیل خواصی که بر شمردیم در تولید محصولات زیبایی نیز کاربرد دارد. از آن جمله کرم های دور چشم، نوع‌های مختلف از شیر پاک کن، انواع پاک کننده‌های آرایش، کرم‌های شب و… را می توان برشمرد.

براساس کاربرد سیلیکون امولشن در صنایع مختلف این ماده دارای ترکیب و درصدها گوناگون است. از انواع سیلیکون امولشن می توان به موارد زیر اشاره کرد: در  کاربرد سیلیکون امولسیون در مصارف روزمره  3  مشاهده می کنید.

  • کاربرد در تولید لوازم آرایشی و بهداشتی
  1. سیلیکون امولسیون مخصوص ساخت چرم
  2. سیلیکون امولسیون مخصوص صنعت ساخت تایر و لاستیک
  3. سیلیکون امولسیون مخصوص صنعت نساجی
  4. سیلیکون امولسیون مخصوص صنایع مربوط به چوب و نجاری
  5. سیلیکون امولسیون مخصوص ساخت انواع رنگ و ترکیبات آن
  6. سیلیکون امولسیون مخصوص لوازم پزشکی
  7. سیلیکون امولسیون مخصوص داروسازی و طب
  8. سیلیکون امولسیون مخصوص پولیش خودرو و ساخت واکس
  9. سیلیکون امولسیون مخصوص مقاوم سازی مواد مختلف در برابر رطوبت و حرارت
  10. سیلیکون امولسیون جهت تخمیر در کارخانه های تولید دلستر و نوشیدنی های گازدار

کاربرد سیلیکون امولشن در تولید لوازم آرایشی و بهداشتی را ببینید.
کاربرد سیلیکون امولشن در تولید لوازم آرایشی و بهداشتی
هگزا شیمی

کاربرد سیلیکون امولسیون در مصارف روزمره  3 را میبیند

استفاده زیاد و بالا بودن کاربرد سیلیکون امولشن به طبیعت آسیبی وارد می‌کند؟

پایه اصلی سیلیکون امولسیون آب است. بنابراین این ماده در طبیعت نمی تواند آسیب زا باشد. عده زیادی از افراد بر این اعتقاد هستند که سیلیکون امولشن ماده ای بی خطر برای طبیعت است. این ماده سمی نیست و قابل حل شدن است بنابراین آسیب جدی به بدن و طبیعت وارد نمی کند. از طرفی عده ای معتقدند این ماده می تواند سمی باشد. خصوصا عده ی زیادی بر این باورند که این ماده می تواند برای بدن انسان خصوصا چشم مضر باشد. بنابراین توصیه به استفاده با احتیاط می کنند.

سیلیکون امولشن چیست؟

سیلیکون امولشن درواقع ترکیب روغن و آب است. البته اینکه کدام نوع امولشن به دست بیاید ربطی به نسبت ترکیب این دو ماده ندارد. نکته تعیین کننده در شکل‌گیری نوعی از امولشن این است که چه نوع امولشن‌کننده‌ای در آن به کار رفته است. در حقیقت سیلیکون امولشن روغنی است که به صوت محلول در آب باشد.

سیلیکون امولشن در چه صنایعی کاربرد دارد؟

سیلیکون ها در صنایع مختلف کاربرد بسیاری دارند. به‌طورمثال در صنایع الکترونیکی و حرارتی، خودروسازی، ساخت‌وساز، پارچه، وسایل آرایشی و بسیاری صنایع دیگر به کار گرفته شده اند.

سیلیکون امولشن چه خطراتی برای محیط زیست دارد؟

پایه اصلی سیلیکون امولسیون آب است. بنابراین این ماده در طبیعت نمی تواند آسیب زا باشد. عده زیادی از افراد بر این اعتقاد هستند که سیلیکون امولشن ماده ای بی خطر برای طبیعت است. این ماده سمی نیست و قابل حل شدن است بنابراین آسیب جدی به بدن و طبیعت وارد نمی کند.

13 ماده‌ شگفت‌انگیز % سیلیکون امولشن با کاربردهای بی‌پایان !

این ماده شگفت انگیز به عنوان یکی از ترکیبات شیمیایی پرکاربرد، جایگاه ویژه‌ای در صنایع مختلف دارد. این ماده از ترکیب سیلیکون و آب همراه با مواد امولسیفایر تولید می‌شود وبه شکل یک محلول همگن عرضه می‌گردد. ویژگی‌های خاص این ماده، آن را به یکی از انتخاب‌های اصلی در بسیاری از کاربردهای صنعتی وتجاری تبدیل کرده است.

به دلیل ساختار شیمیایی خاص خود، خواص فوق‌العاده‌ای از جمله مقاومت در برابر حرارت و شرایط محیطی دارد. این ویژگی باعث می‌شود که در شرایط دمایی بالا یا محیط‌های خورنده، عملکرد خود را حفظ کند. همچنین، این ماده ضدآب است و می‌تواند از نفوذ رطوبت به سطح‌های مختلف جلوگیری کند.

در صنعت نساجی، سیلیکون امولشن نقش مهمی در بهبود کیفیت پارچه‌ ها دارد. این ماده به عنوان یک نرم‌کننده قوی عمل می‌کند و به پارچه‌ها لطافت و نرمی خاصی می‌بخشد. استفاده از این ماده در فرآیند تکمیل پارچه‌ها، ظاهر آنها را بهبود می‌دهد و ماندگاری بیشتری به آنها می‌بخشد.

  • کاربرد در نرم‌کننده قوی برای پارچه ها

14 از کاربردهای مهم این ماده در%صنعت خودروسازی و ساخت ماشین است!

این ماده برای حفظ و نگهداری قطعات لاستیکی و پلاستیکی خودرو استفاده می‌شود. این ماده باعث افزایش طول عمر قطعات شده و از ترک‌خوردگی و پوسیدگی آنها جلوگیری می‌کند. همچنین در تولید واکس‌های براق ‌کننده خودرو نیز نقش مهم و موثری ایفا می‌کند.

از دیگر کاربردهای سیلیکون امولشن می‌توان به استفاده در صنایع ساختمانی اشاره کرد. این ماده در تولید مواد ضدآب و پوشش‌های محافظ ساختمانی به کار می‌رود. خواص ضدآب و مقاومت بالای آن در برابر شرایط جوی، باعث افزایش طول عمر سازه‌ها و بهبود کیفیت آنها می‌شود.

در پایان، این ماده به دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود، ماده‌ای ضروری در بسیاری از صنایع است. کاربردهای گسترده، ایمنی بالا وقابلیت تولید آسان، این ماده به یکی از انتخاب‌های اصلی در صنایع مختلف تبدیل کرده است. با توجه به پیشرفت‌های صنعتی، انتظار می‌رود که استفاده از این ماده در آینده بیش از پیش گسترش یابد.

  • کاربرد در صنعت خودروسازی و ساخت ماشین
  • کاربرد در حفظ و نگهداری قطعات لاستیکی و پلاستیکی خودرو
10+سابقه ی کاری ما
1350+مشتری راضی
367+مشتری ثابت
48+افراد همکار
عنوان کاربرد سیلیکون امولشن
دپارتمان اوج شید
نویسنده شیرین خوش نظر
تعداد کلمات 1493 کلمه
مدت زمان مطالعه 15 دقیقه

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *