[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

 

سیلیکون امولشن 60 درصد پلیمر مصنوعی می باشد که تشکیل شده از اتم های اکسیژن و آب است. این متریال همچنین با هیدروژن و کربن هم ترکیب می شود. سلیکون توسط فردی به نام فردریک کیپینگ کشف شد. در واقع او قصد تولید پلاستیک را داشت. اما به جای این ماده با ترکیب ماده دیگر با نام سیلیسیم به سیلیکون امولشن دست یافت.فهرست مطالب

به طور کلی سلیکون امولشن ها دارای چه خواص و ویژگی هایی است ؟

انواع مختلف سلیکون ها چیست ؟

ویژگی های سیلیکون امولشن ها چیست ؟

ویژگی های انواع مختلف سیلیکون امولشن 60 درصد چیست ؟

کاربرد سلیکون امولشن ها در صنایع مختلف چیست ؟

امولسیون های روغن در آب چگونه تشکیل می شود؟

روغن سیلیکون

از سیلیکون امولشن 60 درصد در چه مواردی استفاده می شود؟

خواص ایده آل سیلیکون امولشن 60 درصد:

سطوح پوشش داده شده با پلیمرها در کجاست ؟

وقایعی که منجر به کاهش کف شد عبارتند از:

سوالات متداول در رابطه با انواع سلیکون امولشن ها

فهرست تصاویر

شکل 1: ویژگی سلیکون امولشن ها

شکل 2: ویژگی های سلیکون ها

شکل 3: انواع سلیکون ها

 

عنوان سیلیکون امولشن 60 درصد
دپارتمان اوج شید
نویسنده رعنا میرفندرسکی
تعداد کلمات 1553
زمان مطالعه 5 دقیقه

 

به طور کلی سلیکون امولشن ها دارای چه خواص و ویژگی هایی است ؟

به طور کلی سیلیکون امولشن 60 درصد از دوام بالایی برخوردار هستند و علاوه بر این در برابر تعداد زیادی از مواد شیمیایی و دما و حرارت بالا بسیار مقاوم است. از این ماده در صنایع گوناگونی مانند صنعت ساخت و ساز، پارچه و محصولات آرایشی بهداشتی کاربرد دارد. در واقع این ماده بسیار کاربردی و مورد استفاده در موارد مختلف است.

سلیکون امولشن در واقع همان روغن سلیکونی می باشد که موجب پیشرفت زیادی در صنایع شده است. چنانچه شما هم می خواهید در مورد این ماده شیمیایی اطلاعات جامعی را به دست آورید، مطالعه ی این مقاله را از دست ندهید.  برای مطالعه کاربرد سیلیکون امولشن به مقاله قبلی مراجعه نمایید

انواع مختلف سلیکون ها چیست ؟

سلیکون امولشن ها انواع مختلفی را دارد که دو مدل اصلی آن عبارت است از امولشن های روغن در آب و امولشن های آب در روغن. زمانی که نروغن در آب پخش شود امولشن های روغن در آب پدید می آید. در مدل امولشن ها، نسبت آب به روغن اهمیت خاصی ندارد. اصلی ترین موردی که تعیین کننده است، نوع موادی است که در امولشن ها به کار برده شده است.

تولید کنندگان و تامین کنندگان سیلیکون امولشن 60 درصد : امولسیون های سیلیکونی، مواد آزاد کننده برای صنایع لاستیک و پلاستیک است. امولسیون D.R.P در صنعت لاستیک مانندلاستیک ها، لوله های داخلی، تسمه های فن، شیلنگ ها، واشرها و بسیاری از قطعات لاستیکی دیگر، یک عامل رهاسازی و براق کننده کارآمد و اقتصادی است. در شکل 1: ویژگی سلیکون امولشن ها میبینید.

شکل 1: ویژگی سلیکون امولشن ها

ویژگی های سیلیکون امولشن ها چیست ؟

غیر واکنشی و غیر خورنده

در غلظت های پایین موثر است

به راحتی با آب رقیق می شود

در محدوده دمایی گسترده ای موثر است

ویژگی های انواع مختلف سیلیکون امولشن 60 درصد چیست ؟

این ماده دارای قابلیت انحلال در آب را دارد. و به طور معمول به صورت سفید رنگ تولید میشود. این ماده دارای مقاومت بالایی در برابر حرارت تا 300 درجه سانتی گراد را دارد. به طور کلی میتوان گفت که بیشتر  پلیمرهای سیلیکونی از ساختار R2SION پیروی می کنند.

کاربرد سلیکون امولشن ها در صنایع مختلف چیست ؟

صنعت ساختمان سازی: در صنعت ساختمان سازی جهت عایق کردن سطح های مختلف از این پلیمر شیمیایی استفاده می شود.

صنعت چرم ولاستیک سازی: سیلیکون امولشن 60 درصد به دلیل خاصیت براق کنندگی بالایی که دارد، برای تهیه و تولید انواع واکس ها و تهیه محصولاتی برای پولیش خودرو مورد استفاده قرار میگیرد. تهیه محصولات آرایشی و بهداشتی: همان طور که در قسمت بالا اشاره کردیم، سلیکون امولشن ها دارای ویژگی ضد آب بودن هستند. بنابراین داشتن این ویژگی موجب شده است که در تولید انواع کرم شب و روز، کرم های دور چشم و… از این ماده استفاده کنند.

ضد کف: به دلیل اینکه سیلیکون امولشن 60 درصد دارای خاصیت ضد کف می باشد. این ماده با ترکیب با مواد دیگر مثل کنسانتره خاصیت ضد کف قوی را پیدا می کند. از این ماده در صنعت های متفاوتی که در اثر ترکیب کردن چند ماده با یکدیگر کف زیادی تشکیل می شود مورد استفاده قرار می گیرد.

صنایع نساجی: این ماده در صنایع نساجی برای از بین بردن الکتریسیته و به عنوان نرم کننده استفاده می شود. این ماده موجب نرم تر شدن الیاف و بافت پارچه ها و منتشر شدن بوی خوب در دیگر محصولات این صنعت می شود. از مواردی دیگری که از این ماده استفاده میشود در صنعت پزشکی و برای روغن کاری انواع تجهیزات پزشکی است. همچنین دارو های ضد نفخ دارای سیلیکون امولشن هستند. شکل 2: ویژگی های سلیکون ها را نشان میدهد.

شکل 2: ویژگی های سلیکون ها

امولسیون های روغن در آب چگونه تشکیل می شود؟

امولسیون های روغن در آب سیلیکون با استفاده از هموژنایزر با به عنوان امولسیفایر تشکیل شد. سیلیکون امولشن 60 درصد دارای محدوده ویسکوزیته 10 تا 33000 mPa.s در 25 درجه سانتیگراد هستند. خواص رئولوژیکی و تجزیه و تحلیل اندازه ذرات امولسیون های روغن سیلیکون در آب مورد مطالعه قرار گرفت. امولسیون های روغن در آب سیلیکون در بخش های با حجم بالا (70 تا 75 درصد) فاز پراکنده پایدار هستند. در کسرهای حجم کمتر (50%-60%)، امولسیون حاصل از پایداری کمتری برخوردار است و دو فاز به راحتی در عرض چند روز از هم جدا می شوند. امولسیون های تشکیل شده با کسرهای با حجم بالا از روغن سیلیکون دارای درجه بالایی از رفتار غیر نیوتنی (نازک شدن برشی) هستند. امولسیون های ساخته شده با روغن های با ویسکوزیته پایین نسبت به امولسیون هایی که با روغن های ویسکوزیته بالا ساخته می شوند، چسبندگی کمتری دارند.

روغن سیلیکون

اول، روغن های سیلیکون با نام های مختلفی استفاده می شوند؛ روغن سیلیکون، دی متیکون، دی متیکون، دی متیکون، دی متیل سیلوکسان، PDMS. J. Allcock & Sons علامت تجاری روغن سیلیکون ما، 200 را به خود اختصاص داد (که فقط به سردرگمی اضافه می کند. از نظر فنی، ما فکر می کنیم دایمتیکون بهترین توصیف این روغن است. پلی (به لاتین پلی)، دی متیل (گروه دی متیل (CH3)) سیلوکسان (سیلیکون و اکسیژن).

از سیلیکون امولشن 60 درصد در چه مواردی استفاده می شود؟

سیلیکون ها پلیمرهای نیمه آلی هستند که از اتم های سیلیکون تشکیل شده اند متناوب با اتم های اکسیژن با گروه های متیل. اتم سیلیکون ساختار اصلی پلیمر پلی دی متیل سیلوکسان است. با جایگزینی گروه متیل با سایر گروه های آلی یا توسط زنجیره های پلیمری متقاطع برای خواص منحصر به فرد  از این پلیمرها پلیمرهای سیلیکونی یا روغن های سیلیکونی زیادی وجود دارد.

 

خواص ایده آل سیلیکون امولشن 60 درصد:

  • آنها تحت تأثیر دماهای بالا یا پایین، ویسکوزیته نیستند

و/یا ویژگی های برشی که با دما تفاوت چندانی ندارند.

  • پلیمر از نظر حرارتی اکسیداتیو پایدار است.
  • کشش سطحی بسیار کم دارند.
  • چسبندگی کم به اکثر مواد

سطوح پوشش داده شده با پلیمرها در کجاست ؟

در پوشش ها خاصیت آب گریزی ایجاد می کنند. قدرت دی الکتریک بالایی دارند و می توانند برای کاربردهای الکتریکی از این سیلیکون ها استفاده ای میشود.  بسیاری از روغن های سیلیکون امولشن 60 درصد از نظر فیزیولوژیکی بی اثر هستند. . با توجه به این خواص فیزیکی مهم، روغن های سیلیکون مورد استفاده در انواع امولسیون ها مانند آنتی فوم های سیلیکونی، مواد آزاد کننده، امولسیون های آرایشی و بهداشتی و نساجی. بولتن تجاری سازنده، کاربردهای زیادی را برای این موارد ذکر کرده است. امولسیون ها، در برخی موارد، پنجاه کاربرد مختلف دارند. که در این قسمت به چند مورد از آنها اشاره میکنیم:

  • برخی از این موارد عبارتند از: غذا (تخمیر شده، نوشیدنی، گوشت
  • فرآوری طیور، شربت، شیمیایی (تقطیر، رزین)
  • تولید، پاک کننده ها، روغن های برش، کودها، عوامل رهاسازی قالب)
  • پتروشیمی، تصفیه فاضلاب، کاغذ/چاپ، چسب/
  • پوشش ها و منسوجات –
  • ضد کف: این امولسیون ها برای کنترل یا حذف استفاده می شوند
  • فوم در بسیاری از محصولات و فرآیندها. از روغن سیلیکون استفاده کنید
  • در کف زداها، زیرا در بسیاری از سیستم ها موثر هستند
  • طیف گسترده ای از شرایط کاری
  • .استاندارد برای روغن موثر در سیلیکون امولشن
  • در کف زدا، روغن باید حلالیت کمی داشته باشد
  • سیستم، و باید ضریب انتشار مثبت داشته باشد.

وقایعی که منجر به کاهش کف در سیلیکون امولشن 60 درصد عبارتند از:

  • «پراکندگی کف زدا در محلول کف، تحویل کف زدا
  • قطره از توده به رابط حباب می رود و قطره وارد می شود
  • رابط گاز/مایع، انتشار و فروپاشی حباب.
  • بسیاری از انواع کف زدا حاوی ذرات پرکننده آبگریز هستند
  • سیلیس دود. اعتقاد بر این است که این ذرات سیلیس در سیلیکون
  • قطرات روغن توسط روغن به سطح حباب منتقل می شود.
  • سطح سیلیس با مولکول های سورفکتانت پوشیده شده است. در شکل 3: انواع سلیکون ها می بینید.

شکل 3: انواع سلیکون ها

سوالات متداول در رابطه با انواع سلیکون امولشن ها

آیا از امولسیون ها در صنایع هم مورد استفاده قرار میگیرد؟

امولسیون نساجی: امولسیون روغن در آب سیلیکون امولشن 60 درصد برای برنامه های کاربردی نساجی این امولسیون ها خواص بسیار مطلوبی را ایجاد می کنند

در محصولات نساجی از این مواد برای چه چیزی کاربرد دارد ؟

مقاومت طولانی مدت در برابر آب، لکه ها و مقاومت در برابر لکه، قابلیت دوخت، افزایش مقاومت به پارگی، بهبود یافته است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *